RONOG 5 – The largest meeting of Internet technology professionals in Romania

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

RONOG 5 – The largest meeting of Internet technology professionals in Romania

23 octombrie 2018 @ 8:30 - 19:00

 
 

RONOG5
Wi-Fi Design, Capacity Analysis & Welcoming in the New Standard for Site Survey


Începand cu anul 2014, la inițiativa Asociației Interlan, a fost organizată prima întâlnire a operatorilor de rețele din România, punându-se astfel bazele primei platforme de comunicare din domeniul IT&C orientată pe schimbul de idei, experiențe și opinii, pe dezbaterea noilor tehnologii și trenduri în domeniu, dar și pe aspectele tehnice care pot influența internetul în România.

Anul acesta evenimentul a ajuns la cea de-a cincia ediție, RONOG5 , la care vor participa si furnizori de servicii si echipamente, infrastructura, membri ai diverselor organizatii si institutii din domeniul telecomunicatiilor. Va invitam sa afati mai multe informatii pe site-ul oficial www.ronog.ro.

TeleGrup in calitate de sponsor al evenimentului va fi reprezentat in cadrul conferintei de catre un specialist Ekahau, cu expunerea „Wi-Fi Design, Capacity Analysis & Welcoming in the New Standard for Site Survey”. Va vom oferi detalii despre proiectarea si optimizarea retelelor Wi-Fi utilizand tehnologia de varf Ekahau, despre analiza capacitatii din Ekahau Site Survey ce tine cont de numarul si capacitatea fiecarui dispozitiv, de configurarea retelei si de cerintele anumitor zone. In plus va avea loc o demonstratie practica a echipamentului Sidekick, care este un instrument complet pentru diagnosticare si masurare retele Wi-Fi

In cadrul unui stand expozitional, vom fi deasemeanea prezenti pe parcursul zilei cu demonstratii privind atat proiectarea, implementarea si depanarea retelelor Wi-Fi utilizand produsele Ekahau, cat si cu demonstratii ale echipamentelor profesionale de masurare de la Softing IT Networks ce va vor ajuta sa optimizati performanta comunicatiilor de date prin conexiuni mai rapide si mai fiabile pe întreaga durată de viata a retelei.

Va asteptam la standul nostru expozitional din cadrul evenimentului pentru demonstratii practice.

 
 
 

Detalii

Dată:
23 octombrie 2018
Oră:
8:30 - 19:00
Eveniment Categories:
,

Organizator

InterLAN

Loc de desfășurare

Hotel JW Marriott
Calea 13 Septembrie nr. 90, Sector 5
Bucresti, România
+ Hartă Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *