AFL Trade-up: 10% Discount la achizitia FlexScan® FS200

Profitati de noua campanie promotionala AFL la achizitia unui OTDR FlexScan FS200

 

Doriti sa testati fibra optica cu echipamente de ultima generatie?

Predati vechiul OTDR AFL din gamele OFL250, OFL280, FLX380 sau M si beneficiati de 10% discount la toate versiunile OTDR-ului  FlexScan® FS200.

Spuneti la revedere tehnologiei invechite si utilizati un OTDR de ultima generatie construit pentru implementarile PON si punct la punct ale retelelor de fibra optica.

 

De ce sa alegeti FlexScan FS200?

  • Compact si portabil: este un OTDR mic si usor, cu ecran senzitiv de inalta rezolutie
  • Usor de utilizat: poate masura fibra cu mai multe impulsuri cu modul de masura SmartAuto® si afiseaza harta evenimentelor LinkMap® pentru o identificare rapida a defectelor
  • Testare flexibila: FS200 poate masura retele PON si P2P (punct la punct)
  • Conectivitate: USB, Wi-Fi, Bluetooth pentru descarcarea rezultatelor si actualizarea softului
  • Aplicatie pentru crearea raportelor: FlexApp cu FlexReports™

 

Inlocuiti vechiul OTDR AFL cu orice kit FlexScan FS200 Basic, Plus, PRO, FTTH-PRO sau BIPM și economisiti 10%. Cu cat setul este mai mare, cu atat economisiti mai mult!!

Trei pasi simpli pentru a participa la aceasta campanie:

  1. Contactati-ne.
  2. Furnizati seria vechiului OTDR
  3. Comandati orice kit FlexScan FS200 OTDR și primiți o reducere de 10%.

 

Aparate eligibile pentru aceasta campanie:


Valabilitate oferta

Campania este valabila pana la 31 martie 2024AFL FlexScan este un OTDR accesibil ce vine cu o serie de caracteristici in premiera pentru categoria sa de pret. In ciuda dimensiunilor reduse aparatul este foarte usor de utilizat gratie afisajului de 11cm senzitiv la atingere si a interfetei grafice noi.

OTDR-ul dispune de un nou mod de testare automata, denumit SmartAuto, care determina caracteristicile segmentului de fibra testat si realizeaza o serie de masuratori succesive folosind impulsuri de latimi diferite. Comparativ cu testarea clasica trasa rezultata din contopirea acestor masuratori dispune de o rezolutie mai buna, lucru ce permite localizarea si masurarea mai precisa a evenimentelor din lungul fibrei. Modul SmartAuto poate fi folosit atat pentru testarea rapida a integritatii fibrei optice in cazul unui deranjament, cat si pentru caracterizarea completa a acesteia in faza de certificare a retelei.

Completeaza formularul de mai jos si spune-ne daca esti interesat de aceasta oferta speciala.

    Acord privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal transmise prin prezentul formular: Sunt de acordNu sunt de acord